Victorinox 5.8448.16 filetovací nôž
Švajčiarsky filetovací nôž na ryby flexibilný s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm.Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením, vďaka čomu poskytujú optimálnu hygienickú ochranu.
Filetovací nôž na ryby flexibilný s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm.Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením, vďaka čomu poskytujú optimálnu hygienickú ochranu.
Je možné ich sterilizovať až do teploty 120°C a umývať v umývačke riadu.
Oceľ "X50CrMoV15" je zložená z:
- C (uhlík): 0,5%,
- Cr (chróm): 15%,
- Mo (molybdén): 1%,
- V (vanád): 0,2%.
| Kategória: | Kuchynské nože | 
|---|---|
| EAN: | 7611160045614 | 
| Materiál čepele: | Oceľ "X50CrMoV15" | 
| Dĺžka celková: | 28 cm | 
| Dĺžka čepele: | 16 cm | 
| Materiál rukoväte: | Plastová | 
| Typ noža: | Filetovací nôž | 

 




 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            